vakgarage_29.jpg

Over ons

Vakgarage Amstelland is gevestigd in Amstelveen aan de Bouwerij 75. Wij kunnen alle werkzaamheden aan uw auto doen, van onderhoud tot reparatie. 

Vakgarage Amstelland is aangesloten bij de landelijke formule Vakgarage. Sinds 1991 is Vakgarage al het grootste zelfstandige autoconcept in Nederland. Iedere Vakgarage is aangesloten bij de BOVAG en RDW erkend. Samen met 339 andere Vakgarages bieden wij een full-service aanbod aan alle automerken. Onze monteurs zijn uitstekend opgeleid en hebben kennis om alle automerken uitmuntend te onderhouden.

Op zoek naar een autogarage in Amstelveen voor uitlijnen, reparatie en onderhoud? Bij Vakgarage Amstelland uit Amstelveen bent u aan het juiste adres. Voor onderhoud en reparatie aan auto’s, bedrijfswagens en caravans, maar ook voor airco, uitlijnen en storingsdiagnose kunt u bij ons terecht. In onze werkplaats staan 6 vakkundige eerste monteurs voor u klaar. Onze werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en technieken. Doordat er 10 keer per dag onderdelen geleverd worden, garanderen wij een snelle reparatie.

  • Bij ons autobedrijf in Amstelveen is het de gewoonte dat u van te voren een prijsopgave krijgt. Wanneer er meer aan uw auto moet gebeuren dan gepland, wordt u altijd gebeld om te overleggen. Tijdens de reparatie van uw auto kunt u een leenauto- of fiets meekrijgen.
  • Ook bezitten wij over een eigen schadeherstelbedrijf, waar wij uw schade weer professioneel en vakkundig repareren. Een schade zit vaak in de weg en wilt u snel en vakkundig hersteld hebben.
  • Wilt u een trekhaak laten monteren bij ons filiaal in Amstelveen? Dit kan tegen een zeer scherp tarief en binnen een dag is de trekhaak gemonteerd.
  • Op zoek naar een tijdelijke huurauto? Autohopper Amstelland partner van Vakgarage Amstelland verzorgd uw mobiliteitsbehoefte. Vervangend vervoer of shortlease bij Autohopper Amstelland u bent aan het juiste adres.

Vakgarage Amstelland is onderdeel van Auto Berkelaar Amstelveen.

Kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan we voor!